11/21/2006

Andrea Bocelli

Param var, gider yerinde izlerim diyorsaniz 30 Kasim'da Madison Square Garden'da ki konserine gidersiniz, yok o kadar para veremem derseniz, bedava konserini izlemeye Rockefeller Center'a gelirsiniz, Sabah 7 diyor ama genelde 8-8: 30 arasi sahne aliyorlar.

Keyifli dinlemeler!

Today Concert Series
Andrea Bocelli
Rockefeller Center (Theater District)
7:00 am

9 comments:

  1. sabahin 7sinde adamdan ses cikarmi ya :)

    ReplyDelete
  2. valla nasil cikiyor bir bilsen Mr. TD. Bizim isyerinin onunde yapiliyor bu konserler, ben de senin gibi dusunuyordum, ama sabah binaya girerken sansa duydugum muhtesem sesleri duysan hak verirdin..

    Gelin, bekleriz efendim. Gelirsen, Soz sabah kahven benden.

    ReplyDelete
  3. aslinda oralara niyet var ama,seneye artik.Bu ucak isleri falan iyice daralti,kontroller,böyle giderse artik gemile ile gelecegim valla.

    sen bu taraflara gelirsen ben kahvenin üstüne bir de yemek ismarlarim sana :),söyle dev schnitzeller den istersen

    T:D

    ReplyDelete
  4. sagol ya, ben Viyana almiyayim. Figlmuller'a gittigimde bir firca yemisim ki anlatamam. neymis efendim schnitzel in yanina soda istemisim, olcak seymiymis, su amerikalilar diye kizmisti garson, cok sinirlenmistim, resmen tabagi kafasina atip gidecektim ama schnitzel de schnitzel di, resmen sus pus oturup yemistim sesimi cikarmadan, atin olumu arpadan olsun misali.. simdi yigidi oldur hakkini yeme demisler..

    ReplyDelete
  5. evet orada biraz icecek problemi olur bazen,ama soda ya laf diyeceklerini pek zannetmem,yine de sagi solu belli olmaz,viyana da cafelerdeki ,özellikle bazilarinda garsonlar ukalikliklar ile de ünlüdür,cola falan da satmiyorlardi figlmuller sanirim, artik varmi bilmiyorum ama hala olmiyabilir, ne yapacaksin bunlarda böyle iste.

    ReplyDelete
  6. evet orada biraz icecek problemi olur bazen,ama soda ya laf diyeceklerini pek zannetmem,yine de sagi solu belli olmaz,viyana da cafelerdeki ,özellikle bazilarinda garsonlar ukalikliklar ile de ünlüdür,cola falan da satmiyorlardi figlmuller sanirim, artik varmi bilmiyorum ama hala olmiyabilir, ne yapacaksin bunlarda böyle iste.

    ReplyDelete
  7. yok dogru dersin ama ben normalde bu tip seylere pek kulah birakmam ama yemek askina nasil sesimizi cikarmadan oturdugumuzu hatirladikca hala gulerim. hey gidi gunler.

    ReplyDelete
  8. Anonymous11/24/2006

    new york muhtarı ayy ne güzel bu haber ama, taa New york'ta:)
    bende bu aralar sürekli onu dinliyorum, Immenso favorim;)
    sevgiler...

    ReplyDelete
  9. Zynep, Ben Immenso'yu dinlememistim ama hemen YouTube'dan bakip, dinleyecegim soz :-)

    ReplyDelete