11/27/2006

Brooklyn Bridge & Brooklyn Museum























Haftasonu New York'ta hava inanilmaz guzeldi. Sabahleyin kutuphane yerine daha cekici bir teklif arkadaslarimdan geldi ve onlarin tesviki ile bir anda kendimizi Brooklyn Bridge Koprusu'nde yururken bulduk. Iyiki gitmisiz, cunku piril piril bir gokyuzu ve ardindan Brooklyn Muzesi'nde, daha once bahsettigim Annie Leibovitz fotograf sergisini gorme imkani bulduk.


Bu arada muzede gozlerimizi alamadigimiz bir heykel sergisi daha vardi. Sanatci Ron Mueck inanilmaz heykeller hazirlamisti bu sergi icin, fakat bazi heykellere bakarken urperdigimi ifade etmeliyim. Resim cekmek yasak oldugu halde, ben iki sergide de gizlice deklansore bastim ama her ikisinde de yakalandim. :-( neyse iste kanitlari. Benim cektigim resimler, serginin hakkini vermiyor, o yuzden siz gidin, kendi gozlerinizle gorun, olur mu?

.


Brooklyn Muzesine gitmek cok kolay, 2 ya da 3 trenini alip, Eastern Parkway duragina gittiginizde, muzenin giris kapisina cikiyorsunuz. Muze $ 7.00 dolar istese de, bu sadece tavsiye edilen rakam, istediginiz miktari odemekte serbestsiniz.

.


Ogrenci iseniz tavsiye edilen ucret $ 4.00 doluyor.

.


Citibank ya da Chase calisani iseniz, sirada beklemeden ucretsiz girebiliyorsunuz. (Biz 2 saat sirada bekledikten sonra bu uygulamanin oldugunu ogrendik, siz ayni hatayi yapmayin)





No comments:

Post a Comment