11/28/2006

Craigslist & Listpic

Sizi bilmem ama ben bir Craigslist bagimlisiyim. Saka degil, konser bileti, dans dersi, okul kitaplari alim-satimi, esyalar, ev arkadasi, ev, akliniza ne gelirse hep once onlarin listesinden bakarim. Ama istediginiz seyin resmini gormek eziyettir, tek tek ilanlara bakmaniz gerekir, bazi ilanlar , cin Ali'ler tarafindan 5 kere degisik basliklarla verilmistir vs vs. Bugun Ikea Hacker sitesine bakarken, yeni bir sitenin Craigslist'in fotolarini tek bir sayfada gosterdigini ogrendim. Yazmassam icim rahat etmeyecekti, kimbilir belki aranizda benim gibi bagimlilar vardir .
------------------------------------------------------------------------------------------------
Hey guys,
Tired of browsing ads in Craigslist? So am I!.
Ikea Hacker just found a website that would eliminate clicking each & every ad listed on Craigslist. Just type in the keywords and see the photos in Listpic's website, then click the ad for further info. If you are addicted to Craigslist, like other New Yorkers, you already know what I am talking about. If not, oh well, just skip this one, since some posts would be, for the eyes of true New Yorkers!. Are you one of us? (I am kidding of course, living in NYC since 5 years would not make me a true New Yorker , but at least I am trying)

1 comment:

  1. http://www.notyboard.com sitesini gördünüz mü? craigslist benzeri i bir site ...Turkiyede ozellikle istanbul'da kullanıcısı çok var ...bence Turkiyede craigslist'i geçti bu site...kullanımı cok kolay, sade, aynı craigslist gibi hatta ondan daha da kolay... Turkiye'de sadece Istanbul icin değil tum iller için ayrı ayrı kategorize edilmiş...isterseniz ingilizce isterseniz Türkçe ... Turklerin en çok ragbet ettiği bir site ...

    ReplyDelete