4/26/2007

Tribeca Film Festival


Did you buy your tickets?
Stop by @ Tribeca Film Festival's website and check out the list and buy your tickets. Hurry up!

6 comments:

  1. Sevgili Muhtar;
    Takva ve bir film daha vardı.. Simdi unuttum adını, ikisi de bu bu festivalde izlenebilirmişgazete de okumustum.. Ben özellikle "Takva" yı orjinal bir film olarak tavsiye ediyorum. Bu siralar Cumhuriyet in ve Tam bagimsizligin, irtica karsisinda diriltildigi su gunlerde, su anki suni ortama cuk diye oturan filmlerden; bence.. ince gondermeler var filmde.. ic acici bir film degil biliyorum, ancak gercekci sahneleri var. icinde bahsi gecen olaylar; Tarikatlar ve diyanet isleri tarafindan dogrulanmis.
    Sevgi ile kalin

    ReplyDelete
  2. Muhtarcığım sana adınla hitap edememekten rahatsızlık duyuyorum. Benimle adını, nerede ve hangi bölümde okuduğunu, nereli olduğunu ve neden New York u tercih ettiğini paylaşırsan çok memnun olurum...Tabi sakıncası yoksa... Öpüyorum seni ve sınavlarında başarılar, zihin açıklığı diliyorum. :)

    ReplyDelete
  3. i didn't :(
    but it reminds me of one of my favorite places in Ankara , "Tribeca" .
    i really love it and it gives me good luck every time :)

    ReplyDelete
  4. benim program değişti eylülün 2. haftası büyük ihtimalle Ny de olacağım . Kısmetse inşallah :)

    ReplyDelete
  5. Sevgili Dreamer,

    Aslinda cok guzel filmler var ama hep ders saatlerimle cakisiyor. Su okul bir bitse, ben de insanlarin arasina karissam, ne mutlu olacagim bir bilsen.. Ya sabir diyorum simdilik.

    Hande'cigim dur hemen rahatsiz olma. Dido adim, okulum Baruch Business School, CPA Track accounting okuyorum, yani Mali Musavir olacagim bitirince. NY'ta yasamaya 10 yasinda karar verdim, ve amacima ulasmak icin calistim, cabaladim, sonuc.. buradayim iste. Zihnim bu aralar pek acik degil, iyi dileklerinden sonra acilir insallah.

    ReplyDelete
  6. Timur ben Ankara'da bir tek Arjantin caddesi diye bir yer var, orayi bilirim. Sans getirmesi ne guzelmis, bir daha ki seyahatime Ankara'ya mi gitsem ne yapsam, cunku benim de sansa ihtiyacim var.

    Dilas, ben de eylul'un ilk haftasi donuyor olacagim NY'a, gorusuruz mutlaka.

    ReplyDelete