6/24/2007

Flamenco @ N 33 Crosby Street New York, NY every Wednesday @ 8pm






N 33 Crosby Bar & Tapas

Categories:Tapas Bar

Neighborhood: SoHo Manhattan/Civic Center

33 Crosby St
(between Broome St & Grand St)
New York, NY 10013
(212) 219-8856

3 comments:

  1. Anonymous6/25/2007

    Yaso diye bir ev kadini var, uzun adi yasemin gibi birsey. Kendisi, hasta ve sorunlu, hazimsiz bir beyin olup, zamanini onun eski ve sacma postlarini okuyarak gecirme derim! Zira kendisi, depresyonda...birakalim kendi kendine blog yazsin dursun! Olur da okuma zahmetine girersen anlayacaksin, uyarayim dedim!
    Haaa.. bu arada, sakin elestiri falan yapma, zira elestirileri hemen silen ve elestirilmeye dayanamayan umutsuz ev kadinidir kendisi:)Bolbol toz alan, kaktusun cicek acmasini bekleyen duran, bir berlin' e gitti- ama sayfalarca... yazdi da yazdi, tabi evden disariya adim atmayan evkadini oldugundan, hotel odasinda pinekleyip yazmayai tercih edecek kadar aptal, yikadigi perdeleri ve astigi camasirlari da uzun uzadiya yazip duran... adi ustunde.. desperate bir tip. Evkadini olacaksa neden (eger dogruysa doktora yapmis??)Boyle kadersizler de var dunyada iste...bizimki de onlardan biri...Zaten kendini bu kadar iyi tanimlayan bir tip olmaz dunyada. Bos bir tip, daha baska faydali bloglar bulup okuyarak kendini gelistir derim sana.

    Senin blog harikaaa! Ben de Big Apple da yasadim, senin blogu okuyunca gidesim geldi gene yakinda...
    Rozanna Schind

    ReplyDelete
  2. Sevgili Muhtar;
    Ben fotograflarini cok begendim.. Hareketi ve o atesli dansi cok cok iyi yakalamissin, blur uygulaman harika..
    keyifli bir hafta diliyorun..
    T. Dreamer

    ReplyDelete
  3. Rozanna,mesajini gorunce sasirdigimi itiraf etmeliyim, yine de uyari icin tesekkurler.

    Dreamer, bu aralar sinavlarla cebellestigim icin sevap yazamadim. Danscilari orada gormek hem cok keyifliydi, hem de cok eglendirici.. insanin kendini sahmeye atasi geliyordu ama korkma kendime hakim oldum :-))

    ReplyDelete