10/11/2008

The movies that I love - Sevdigim Filmler







ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND

All you have to do is, click each name to watch them online for free.

Internet uzerinden bedava izlemek icin isimleri tiklamaniz yeterli.

8 comments:

  1. Iıh! Yetmiyor, tıklamak.:((
    Bize seyrettirmiyor, Amerika. Maalesef.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Degerli muhtarımız;
    Sen muhru nereye basacaz onu goster..guvercine mi, ampul a mı:) Senin daireye tam destek bizden..

    Bu arada bu iki film benim de favorilerim arasında.. özellikle E.S.S.Mind müzikleri ile de beni büyülemişti..Sanirim Beck in..

    Sideways de ise en etkileyici sahnelerden biri kıymetli Pinot Sarabını KFC de tavuk ile tek başına icmesi idi..ve tekrar geri dönüşü..

    üçüncü defa tekrar seyredebilirim her iksini de sanırım..:)
    keyifli haftalar,
    Sevgiler...
    The Dreamer

    ReplyDelete
  4. ahh Ekmekcikiz, valla bilmiyordum linkleri eklerken.. affola.. neyse artik buraya gelirsin, birlikte izleriz. (ben vergi sezonu biter bitmez film maratonu yapacagim kendime)

    ReplyDelete
  5. The Dreamer, muhuru 20 ekim'den sonra siteden yapabilirsin mesela :-)) ama yeni katilanlarin evleri oyle guzel ki, benim sansim kalir mi bilmem artik...

    ben uc filmi de tekrar tekrar izlemekten cok keyif aliyorum. Kimi arkadasim sideways'i cok sikici bulurken, kimi Lost In Translation'de neden bu akdar guldugume anlam veremedi, ama sanirim sen biliyorsun... Simdi seytan diyor, sarap acip Sideways'i izlemek var..

    Benim encok sevdigim sahne ise, kizlarla rest.a bulusmaya gittiklerinde, eger kizlardan biri Merlot siparisi verirse orayi aninda terk edecegine dair arkadasindan soz almasi :-))

    ReplyDelete
  6. ben sadece linkler icin tesekkur edeyim dedim...tesekkurler:)

    ReplyDelete
  7. Merhaba Biraz... rica ederim.

    Bu arada ben senin siteni incelerken, playlist'ini gordum ve dinledigimiz parcalarin yarisinin ayni oldugunu fark ettim.. :-)) Ama diger yarisini ben senden kopyaladim.. Sanirim Muzi'den sonra muzik onerisi icin kapini calarim yakinda.

    Tesekkurler!

    ReplyDelete
  8. Evet hatırladım.. Komik bir sahneydi.. Merlot, Chordonay halbuki bunlar benim sevdigim tatlar.. Ama şu şarap açıp o flmi birisi ile seyretme fikri kulağıma çok hoş geldi..Denemeye değer..
    Sevgiler..

    ReplyDelete