11/04/2008

The New President of the United States of America


Barack Obama beats John McCain to become the 44th U.S. president.

5 comments:

  1. Martin Luther King in meşhur bir konuşmasından bahsederler..kendisini görmedim, tanımadım ama, okumuştum..

    "i have a dream"

    USA politikaları, obama kimdir vs. beni pek ilgilendirmiyor..Muhtarcigim ama bu konu benim için önemli..neden mi?....Sitesinin adı, nick i Dreamer olan biri olarak, bende yarattığı en büyük farkındalık; bugün artık hayal kuranların da ne kadar değerli olduğu ve dünya gelişiminde uzun vade de ne kadar önemli olduğu hakkında ki fikrimin pekişmesidir..Obama bir hayalin ürünüdür..

    Kendi adıma çoğu zaman iyi bir uygulayıcısı olamasam da, hayallerin peşinden koşmanın önemine inanıyorum hala..işte! bu yüzden, daha önce belirttiğim gibi hayallerinin peşinden koşan bir kadın olarak, bildiğim kadarıyla tatlı sitemlerinde belirttiğin ufak sorunlarını rahatıkla aşacağını biliyorumm..orada tek başına bulunuşun, o duruşun bile buna inanmam için yeterli bana..

    Haydi yeni başkanınız hayırlı olsun diyelim ve uzatmayalım....:)

    Sevgilerr..

    TheDreamer

    ReplyDelete
  2. Dremer tesekkurler.

    Barack Obama'nin baskan secilmesi benim gibi pek cok kisiyi cok mutlu etti, neden dersen, hem senin dedigin sebeplerden oturu, hem de artik yeni bir kana fazlasiyla ihtiyac vardi ve artik burada yasayan kisilerin canina tak etmis olacak ki, cok yuksek elektoral oy ile baskanlik secimlerini Barack kazandi. Henuz hakkinda yorum yapmak icin cok erken ama asil is simdi basliyor ve devr aldigi hukumet maalesef pek cok sorunu barindiriyor ( Irak ve Afganistan'daki birliklerin geri cagrilmasi, ekonominin duzeltilmesi, istihdam yaratilmasi , saglik sigortasi vs...) her gun arkadaslarimin isten cikarildigini duyuyor olmak inan kendi isimin olduguna sevinmemi engelliyor, cunku bir sonraki ben olabilirim endisesi ozellikle NY'ta yasayanlarin kafalarindan cikmiyor.


    MLK'nin hayalinin gercek olmasi ve bunu cok kisa bir surede Barack'in hayata gecirmesi hakikaten insani duygulandiriyor. Hakkimizda hayirli olmasini diliyorum.

    ReplyDelete
  3. Anonymous11/05/2008

    Hello,

    I'd appreciate if you can give me some feedback on our site: www.regencyshop.com

    I realize that you are modern design connoisseur :) I'd like to hear your opinion/feedback on our products. Also, it'd be swell if you can place our link on your blog.

    Thank you,

    Josh

    ReplyDelete
  4. Dilerim gözlerindeki ışıltı sönmez, dilerim insanlara güven vermeye devam eder, dilerim gülümsemesi ümidi olur milyonların.

    ReplyDelete
  5. Tijen su anda ekonomik krizden oturu o kadar kotu ki piyasalar, herkes Obama'ya bel baglamis durumda.. zaman gosterecek....

    Insallah dilediklerinin tumu olur...

    ReplyDelete