10/21/2010

Autumn in New York (5)

 

 

 
Posted by Picasa

11 comments:

  1. Muhtare'ciğim,
    Nasılsın? Ne çok zaman oldu haberleşmeyeli. Biraz önce seni andım (www.airbnb.com sitesine bakıyordum da Apartment Therapy sitesindeki yazıya bakınca sen geldin aklıma!)
    Sevgiler bizim ellerden.

    ReplyDelete
  2. Merhaba Tijen,

    Gectigimiz hafta cok sevdigim babaannemi kaybettim o yuzden moralim iyi degil ama hayat gordugun gibi butun renkleri ile devam ediyor. Ben tekrar ders calismaya basladim, yine haftanin yedi gunu kitaplara kapaniyorum.. Onumuzdeki 18 ay en azindan boyle olacak.

    Sen nasilsin? Seyahatlere devam anladigim kadari ile.

    Sevgiyle kal,
    Dido

    ReplyDelete
  3. başınız sağolsun...:(

    ReplyDelete
  4. Allah sabirlar versin. Kabaklar cok guzel demeye gelmistim ki, aci haberle karsilastim :( Yadellerde gercekten sabirlar dilerim...

    ReplyDelete
  5. Berceste cok tesekkur ederim. Sanirim boyle zamanlarda yurtdisinda yasiyor olmak en zoru. Allah kimseye boyle acilar vermesin.

    ReplyDelete
  6. Muhtarcığım,
    Başın sağolsun, yerinde rahat etsin.
    :(

    ReplyDelete
  7. Ekmekcikiz,
    Dostlar sagolsun!

    ReplyDelete
  8. Basiniz sagolsun,Allah sabir versin...

    ReplyDelete
  9. Anonymous10/24/2010

    Başın sağolsun,bende yıllar önce babaannemi kaybettiğimde uzaktaydım..nasıl olduğunu bilirim,seni anlıyorum.Üzülme -yalnız değilsin.sevgilerimle ...
    RRH

    ReplyDelete
  10. Haluk & RRH cok ama cok tesekkurler..Gonul isterdi ki cenazesi yerine onu gormeye gideyim iki gunlugune ama nasip olmadi. Son yolculuguna ugurlayabildim sevenleri ile.

    ReplyDelete