9/04/2011

Eksi Sozluk



Eksi Sozluk uyeligimi kabul etmek bir yana, 71000. sirada bekleme listesindesiniz az sabir dese de, ben gitmeden sitemin adi siteye girdi.. Amerika'da universite'ye girmek bile daha kolaydi benim icin...

Tesekkurler Eksi Sozluk... sabreden dervis muradina erermis misali beklemeye devam, umarim emekli olmadan uye olma katina ererim..

4 comments:

  1. sanırım bu konuda bir teşekkürü hak ettiğime inanıyorum :)

    (bkz: sutyen kullanmayan memeli hayvan) :p

    ReplyDelete
  2. aaaa inan bilmiyordum.. cok ama cok tesekkurler.. su uyelik konusuna da bir el atabilirmisin.. daha kac sene bekleyecegim?


    NY'tan selamlar.

    ReplyDelete
  3. valla elimizden geldiğinde reklamını yapmak istiyoruz bizde.. çünkü önemli bir konu ve sözlüğün okuyucu kitlesi daha çok ilgi sahibi kişiler.

    yazarlık konusunda aslında daha önceden bir şey yapabilirdim; lakin şuan biraz zor, hatta imkansız. 2. nesil yazardım önceden ve tanıdıklar vardı. şimdi ne yazık ki yoklar..

    ama fazla sürmez sanırım gelişiniz. yazar alınları çok hızlandırıldı. gerçi 71000 kişi de az değilmiş :/ beklemek lazım..

    ReplyDelete
  4. valla ben simdi "hamili kart yakinimdir" falan diye mesaj bekliyordum, FKH... hayir bir sey degil, yazdigim yazilarla bir kere Prag , bir kere Yunanistan seyahati, bir kac kere de ofise pizza(!!!) kazandim, onlarda bile bu kadar zorlanmadim...adim cikmis caylaga, bunu onur meselesi yapmazmiyim simdi??

    Dertli Muhtar

    ReplyDelete