3/29/2007

Eskici


Eskici

Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile! ...
Ve
Kim demiş 'can eskimez' diye
Bu can tedirgin tende
Can da eskimiş
Ben de....

Bedri Rahmi Eyuboglu

5 comments:

  1. Anonymous3/30/2007

    New York muhtarcığımm, ne eskimesi daha çıkacak çokk merdivenimiz var;) yaa yaaa:D

    ReplyDelete
  2. SEvgili muhtarım... Ben ona eskimek demiyorum. Zaman geçtikçe yıllanmış şarap misali olgunlaşmak, demlenmek diyorum. Bir de yaş aldıkça hayattan ( sanki tecrübelerimizi gösteren nişaneler gibi)yalnız yaşlanma korkusu oluyor insanda. Eskiyen zamanı özlemek ve o günlere geri dönebilmek için neler vermezdik öyle değil mi? Öpüyorum seni :)

    ReplyDelete
  3. Valla Zynep & Hande dogru dersiniz ama merdivenleri yavas mi cikiyorum nedir...bir an bu siir, sanki benim ustume yapilmis ceket gibi geldi :-)) Bu aralar eskiyi o kadar cok ozluyorum ki, hayirlar olsun demekten kendimi alamiyorum.

    ikinizi de cok opyum, iyi bakin kendinize bu hafta sonu, guzel havalarin keyfini cikarin. Ben Tijen (Mutfakta Zen) ile bulusacagim yarin, New York'un altini ustune getirecegiz insallah.

    ReplyDelete
  4. BENDE KENDİMİ BU ARALAR OLMUŞ SULU ARMUT GİBİ HİSSEDİYORUM..HANİ DALIMDAN DÜŞSEM,PATLAYIP HER YERİ YAPIŞ YAPIŞ YAPARIM..
    KRİZDEYİM GALİBA..YA RUHUM ÇOK GENİŞ BEDENİM DAR GELİYOR..YA DA BEDRİ AMCANIN DEDİĞİ GİBİ ESKİDİK GALİBA.

    ReplyDelete
  5. Muhtarcığım blogumun İstanbul manzaralrına yorum bırakmışsın ama geç gördüm. Fakat cevap bıraktım. Teşekkürler öptüm :)

    ReplyDelete