9/27/2007

~Jean-Jacques Rousseau, Emile, 1762

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again. "

4 comments:

  1. Muhtareciğim nasılsın?
    Özlemişim burayı...

    ReplyDelete
  2. Merhabalar Sayın Muhtarımız;
    Umarım sinavlar vbg. gecici konulara canini sikarak kafani takmıyorsundur..umarim..bu arada İstanbul da ne güzel fotograflar cekmissin..Seninle Rekabet mümkün degil..yani en sonunda bana da digital bir fotograf makinası aldıracaksın:)) Buradan ucaga atlayip ist a gidesim geldi; cidden..Ama; Ramazanda da zaten ist da olacağım..
    Son bir 36 lik film cekmistim hicbirini begenmedim..NEyse; herşeyin gonlunce olmasi dilegi ile ,
    Sevgi ile kal..
    TOA

    ReplyDelete
  3. Tijen selam, iyiyim demek isterdim ama ben yine hastalaniyorum galiba.. Uc gundur, gunde 12 saat kutuphanede kalirsan olacagi budur diyecegim ama ben galiba pek toparlanamadim ama okul beni pek takmiyor, sinavlar almis basini gidiyor. Hayirlisi bakalim.

    ReplyDelete
  4. Sleam dreamer, sinavlari pek taktigim yok demeyi cok isterdim ama bu ilk sinavlari gecemezsem halim nice olur... yarinki sinavima hala hazir ve nazir degilim, isyerimde vergi donemi yuzunden inanilmaz yogun, alip basimi istanbul'uma gitmek istiyorum.. Doyamadim bu sefer..

    Valla al sende bir kamera, belki benim hasretim diner..Bende Canon SLR manual var ama Nikon digital camerami hicbirseye degismem.. :-))

    ReplyDelete